Startsida     Arrangemang     Tävling     Motion     Randonneur     Klubben     Övrigt     Intranät   
   Söndagsträning    Presentation    Våra rundor    Vätternrundan    Mosåsloppet    Jotunheimen Rundt   

Vätternrundan 2019

ANMÄLAN FÖR ATT CYKLA VÄTTERNRUNDAN 2019 MED ÖREBROCYKLISTERNA ÄR NU STÄNGD (sista dag för anmälan 22 Oktober)

 

Vill du cykla med Örebrocyklisterna på Vätternrundan 2019?

Att intresse anmälan stängde den 31 Augusti betyder inte att det är kört att kunna cykla VR med Örebrocykisterna.

Man kan fortfarande gå in och göra en anmälan för VR 2019.

Vi har fått in underlag på hur stort intresset är ungefär. Vi har ansökt om platser till VR 2019 och får besked i mitten av September hur många vi blir tilldelade och vilken starttid.

De som gjort intresseanmälan innan 31 Augusti blir givetvis tilldelade platser först och sen är det i mån av platser som gäller. Vi hoppas på 100 platser och det är ca 70 stycken som gjort intresseanmälan.

 

Anmälningen till Vätternrundan 2019 kommer se lite annorlunda ut än den gjort tidigare. Först måste du göra en intresseanmälning och därefter sker anmälan. Intresseanmälan är öppen nu och fram till 31 augusti.

Du gör din intresseanmälan på intranätets som du hittar här: INTRESSEANMÄLAN

Observera att du måste vara inloggad på intranätet för att kunna göra intresseanmälan

Klubben blir tilldelad ett visst antal platser så först till kvarn gäller. När tiden för intresseanmälning är slut övergår din anmälan automatiskt till bindande anmälan. Tänk därför på att meddela om du inte längre vill ha din startplats.

Därför ändrar vi upplägget inför Vätternrundan 2019
- Öppna anmälan tidigare
- Att fånga upp hur stort intresset är sett till platser tidigt.
- Hur stort intresse är det för de olika fartgrupperna
- Ge information om antal som visat intresse och i vilken fartgrupp innan anmälan öppnas

Så snart klubben blivit tilldelade antal platser och starttider i september kommer du få information om du har blivit tilldelad en plats eller inte.

Undrar du något kan du mejla till vatternrundan@orebrocyklisterna.se

Intresset för de snabbaste fartgrupperna som startar på lördag har inte varit så stort. Vi har därför haft kontakt med andra klubbar för eventuellt samarbete.
Vi ser helst att alla som anmäler sig i Örebrocyklisternas startgrupper cyklar i klubbkläder. För dem som önskar ingå i snabbgruppen som startar på lördag är det ett krav. Fartgrupperna samordnas av dem som önskar vara med i dem. Det finns ingen samordning eller ledare från klubben.

 

ALMÄN INFORMATION FRÅN 2018

Vad är en subgrupp?
En subgrupp är en grupp cyklister som har som mål att cykla tillsammans på en speciell tid. Sub10 betyder att gruppen har som mål att cykla under 10 timmar från start till mål. Subgrupperna bygger på att gruppen tillsammans kommer överens om träning och hur loppet ska planeras och genomföras.

Först till kvarn gäller!
Vill du cykla Vätternrundan vänta inte. Vill du starta i en viss startgrupp måste du anmäla dig i god tid, först till kvarn gäller. När du fått länk och kod bör du anmäla dig omgående, fönstret är öppet 22 september-27 oktober 2017. När platserna är slut hänvisas du att anmäla dig via Vätternrundans ordinarie anmälan.

Var ute i god tid!
Du kan inte förvänta dig att få kod och länk med vändande mejl utan det kan ta några dagar innan du kan få uppgifterna. Var därför ute i god tid!

Du måste vara medlem i Örebrocyklisterna
För att få koden måste du vara medlem i Örebrocyklisterna så fixa medlemskap först. Som ny medlem gäller medlemsavgiften från betalningsdagen och hela 2018. Viktigt här att notera att medlems avg är i anknytning till VR anmälan på inbetalningen. Hur du blir medlem kan du läsa under Klubben/Bli medlem

Om du redan är medlem och anmäler dig att starta i någon av Örebrocyklisternas startgrupper på Vätternrundan 2016 förbinder dig även att betala medlemsavgift till Örebrocyklisterna under 2016.

Anmälan efter 23 oktober 
Efter den 23 oktober går det inte att anmäla sig till Örebrocyklisternas grupper utan endast via Vätternrundans ordinarie anmälning. Undantag Sub 8:30 gruppen där den är öppen tills platserna är fyllda.

Köpa startplats
När Vätternrundan är fulltecknad går det att köpa startplats från någon som vill sälja sin plats. Detta brukar bli aktuellt under våren. Namnändring är möjlig att göra mellan Slutet av Mars och sista Maj. Platser som köps efter 31 maj går inte att göra namnändring på. Vi ser i första hand att startplatsen säljs vidare till våra medlemmar.

Bli medlem och starta med oss du också!

Frågor
Mejla vatternrundan@orebrocyklisterna.se

Gabriel Litzell, 070-387 33 40

 

 

 

 

Länkar:
Vätternrundans hemsida
[ Tillbaka ]  

 

Starta tillsammans med Örebrocyklisterna!
  Örebrocyklisterna
Adolfsbergsvägen 4
Box 85, 701 41 Örebro
Telefon: Swish 1236901128
E-post: cykel@orebrocyklisterna.se
Orgnr: 875001-1556
Plusgiro: 84408-4
Bankgiro: 5235-9205
   
   
Samarbetspartners: